FIND THE FIGHTER IN YOU

Personal Training

Probeer 3 keer

 

 

ONZE ERECODE

“Vechten en kickboksen gebeurt alleen op de mat of in de ring, en nooit op straat. De technieken die je worden aangeleerd bij het kickboksen mogen alleen worden gebruikt ter verdediging van jezelf of anderen. Je mag nooit je vechttechnieken gebruiken tegen iemand die zich niet kan verdedigen. Eer, Loyaliteit en trouw zijn aan de code belangrijker dan welke vechttechniek, graduatie of titel dan ook”

 Personal training 

Bij kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad is het ook mogelijk om personal training te nemen. hierin wordt u één-op-één begeleid richting het doel dat u wilt bereiken.

De trainer werkt samen met de cliënt om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat rekening houdt met de fysieke conditie, beperkingen en doelen van de cliënt. Tijdens de trainingssessies zal de trainer de cliënt begeleiden en motiveren, en zorgen voor corrcte uitvoering van de oefeningen om blessures te voorkomen. Personal training kan helpen bij het verbeteren van de algehele fitheid, het verbranden van vet, het opbouwen van spierkracht en het verbeteren van de flexibiliteit en mobiliteit.

Uitleg

Personal training is een vorm van individuele training waarbij een ervaren trainer de deelnemer persoonlijk begeleidt en motiveert om hun fitnessdoelen te bereiken. In dit geval ligt de focus op muay thai, kickboksen, afvallen, techniek en conditie.

Bij personal training gericht op muay thai en kickboksen ligt de nadruk op het verbeteren van de technische vaardigheden van de deelnemer, het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen en het verbeteren van hun wedstrijdstrategieën. De trainer kan de deelnemer helpen om verschillende technieken, zoals stoten, trappen, knieën en ellebogen, te verbeteren en om deze effectiever te gebruiken tijdens gevechten en trainingen. Daarnaast kan de trainer de deelnemer helpen bij het verbeteren van hun voetenwerk, houding en verdedigingstechnieken.

Bij personal training gericht op afvallen zal de trainer de deelnemer helpen om gewicht te verliezen en hun algehele lichaamsconditie te verbeteren. Dit kan door middel van een op maat gemaakt trainings- en voedingsplan dat rekening houdt met de specifieke doelen en behoeften van de deelnemer. De trainer kan de deelnemer ook motiveren en ondersteunen om positieve veranderingen in hun levensstijl aan te brengen, zoals het verminderen van ongezonde gewoontes en het verbeteren van slaap- en stressmanagement.

Bij personal training gericht op techniek kan de trainer de deelnemer helpen bij het verfijnen van hun vaardigheden en het verbeteren van hun techniek, zodat ze hun prestaties tijdens wedstrijden en trainingen kunnen verbeteren. De trainer kan de deelnemer helpen om hun stoot- en traptechnieken te verbeteren, hun verdedigingstechnieken te optimaliseren en hun algehele technische vaardigheden te verbeteren.

Bij personal training gericht op conditie ligt de nadruk op het verbeteren van de algemene fysieke conditie van de deelnemer, waardoor deze langer en intensiever kan trainen. Dit kan door middel van kracht- en cardiovasculaire training, evenals door het implementeren van specifieke trainingsmethoden die gericht zijn op het verbeteren van de algehele conditie, zoals circuittraining en HIIT (High Intensity Interval Training).

Over het algemeen is personal training een zeer effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken, omdat de trainer de trainingen en oefeningen specifiek kan afstemmen op jouw behoeften en doelen. Met de juiste motivatie en begeleiding kan de deelnemer zijn of haar vaardigheden, conditie en zelfvertrouwen aanzienlijk verbeteren.

Demonstratie film

 

Laatste nieuws

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kratéma

Don't count the days

Make the days count

Openingstijden

Maandag-Vrijdag
09:00uur - 12:00uur
15:30uur - 22:00uur

Zaterdag
10:00uur - 12:00uur

Zondag
Gesloten

  • Openingstijden onder voorbehoud, controleer ons rooster voor actuele openingstijden.

 

Try 3 times for free

Copyright 2017 - 2023 Kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad | Design by: CompuServ | login