Sins 2017

Over ons

Kratéma figtclub is internationaal!
Kickboksers uit diverse landen trainen bij Kratéma

Kratéma Gym

Kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad is een gecertificeerd Kickboks- en fitnesscentrum voor volwassenen en jongeren. Hier krijgt sportplezier en leren prioriteit. Je kunt bij ons kickboksen voor beginners- of wedstrijdniveau. Wij hebben ervaring uit Thailand (muay thai) en hebben ervaring met diverse kickbokswedstrijden. Onze sportschool richt zich op het ontwikkelen van atleten, of je nu een beginner of gevorderde bent. Respect staat bij ons centraal, niemand kijkt er raar van op als de trainingen zwaar zijn, dat begrijpen we! Waarom? Omdat we allemaal op een gegeven moment zijn begonnen en weten hoe het is om opnieuw te moeten beginnen met sporten. Je raakt al snel verslaafd aan kickboksen en geloof me, als je eenmaal over de drempel bent… je wilt meer! Wij geven onze kennis graag aan u door.

“Kratéma heeft een keurmerk van de vechtsport autoriteit en dit geeft aan dat we professioneel met kickboksen bezig zijn en sporters optimaal begeleiding geven.”

Kratéma is officeel ingeschreven in 2017 bij de kvk en het leden aantal liep al snel op.
Ik werkte er nog naast in de jeugdzorg en kwam erachter dat coachen me goed af ging en dat de passie voor de sport goed zichtbaar was. 
Na een periode in de gymzaal in Lelystad haven konden we doorgroeien naar een klein pandje op de schans in Lelystad.
Ook hier groeide we snel uit ons jasje en moesten op zoek naar een grotere pand waar we de vervolgstap konden maken en professioneler konden worden.
De keuze viel op een pand aan de schroefstraat 34B te Lelystad waar we inmiddels ruim 400 kickboksers trainen van jeugd tot volwassenen en recreanten tot wedstrijdvechters.
Inmiddels is kratéma fightclub een begrip geworden in Lelystad en hebben vele sporters die het kickboksen willen beoefenen de weg gevonden, naast passie en plezier is er ook aandacht voor de individu.

Kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad Personal Fight

Ons aanbod

Boksen

Kickboksen

Jeugd kickboksen

Wedstrijd Training

Personal Training

Bokszak Training

Onze shop

Kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad hebben wij een kleinschalige shop. Hier kunt u de vereiste artikelen voor tijdens het sporten rechtstreeks bij ons kopen. naast deze artikelen kunt u ook bij ons terecht voor het nuttigen van verschillende voeding en dranken tijdens het wachten.

Vraag gerust naar de mogelijkheden aan de bar!

Kratéma

Don't count the days

Make the days count

Openingstijden

Maandag-Vrijdag
09:00uur - 12:00uur
15:30uur - 22:00uur

Zaterdag
10:00uur - 12:00uur

Zondag
Gesloten

  • Openingstijden onder voorbehoud, controleer ons rooster voor actuele openingstijden.

 

Try 3 times for free

Copyright 2017 - 2023 Kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad | Design by: CompuServ | login