FIND THE FIGHTER IN YOU

Ons Team

Probeer 3 keer

 

 

Trainers

Kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad bestaat niet zonder trainers en vrijwilligers. Hieronder proberen wij een goed overzicht te maken van ons team.

René Jagt

Informatie volgt later.

Walter Luitwieler

Mijn naam is Walter Luitwieler. Rond 2007 ben ik begonnen met bokstraining en met af en toe een korte pauze ben ik er eigenlijk nooit mee gestopt. Ik blijf het een prachtige sport vinden en heb een enorm respect voor een ieder die in de ring durft te stappen. Het mooie aan boksen vind ik dat een ieder in de ring gelijk is ongeacht zijn of haar afkomst, geaardheid beroep of geloof. En dat wederzijds respect zie je terug in de trainingszaal en in de ring.

Hoewel kickboksen en boksen op elkaar lijken is het net als tennis of squash. Het lijkt op elkaar maar heeft eigen regels en is toch een andere sport.

Ik mag met trots lessen verzorgen voor Kratéma en mijn lessen kenmerken zich door een wisseling van het telkens oefenen van technieken en conditietrainingen.

Bas Bekker

Ik ben Sebastiaan Bekker…
Loop al vele jaren mee in de vechtsport wereld,ook diverse takken van de sport beoefent,karate,wing Chun, kickboksen,en vooral dat laatste al weer bijna 8 jaar bij kratema,die toentertijd nog in de kinderschoenen stond.Nu alweer een aantal jaren naast trainen,ook aan het lesgeven,en wel de bokszak training.
Het mooie van lesgeven is natuurlijk de mensen motiveren en met een goed gevoel naar huis laten gaan.
Als hun met een voldaan gevoel en bezweet gezicht de dojo verlaten is mijn missie geslaagd.
Lekker stevige muziek op en knallen met ze allen.
En voor mijzelf steeds weer een uitdaging om elke week qua lessen weer wat anders te verzinnen zodat de lessen niet eentonig of saai worden.
Dus….join the club!
De lessen zijn te volgen voor jong en oud man of vrouw, onervaren of ervaren…OSU

Kratéma

Don't count the days

Make the days count

Openingstijden

Maandag-Vrijdag
09:00uur - 12:00uur
15:30uur - 22:00uur

Zaterdag
10:00uur - 12:00uur

Zondag
Gesloten

  • Openingstijden onder voorbehoud, controleer ons rooster voor actuele openingstijden.

 

Try 3 times for free

Copyright 2017 - 2023 Kratéma International Kickboxing Fightclub Lelystad | Design by: CompuServ | login